Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, Vítězslave, tak to jsem si zase ten Váš blog užila. Sice ty objekty vidím jen na fotkách, ale zase musím souhlasit s Vaším komentářem. To muzeum se mi tedy líbí hodně. A vůbec je toho v Bilba(u) hodně k vidění.

Z toho koncertního domu jsem rozpačitá. Z venku se mi nelíbí, a interiér na videu je taky zvláštní. Ale chtělo by to vidět v reálu.

Ty odkazy jsou bezva:-)

Díky moc za tak perfektní blog!

0 0
možnosti

p.s. ten pán před tím květinovým zvířátkem má skvělou image - delší háro i vousy...skvělé:-)

0 0
možnosti

I16v53a 34M37a52r77k61o57v43á

18. 7. 2019 20:24

Moc zajímavá procházka, díky (i za odkazy).:-)R^

0 1
možnosti

Jsem rád, že se najde někdo, komu se to líbí:-)

0 0
možnosti
Foto

Často jen křečovité a plytké výstřelky nesmyslných "post-post moderních" projevů dnešní doby. F.Gehry?:-)Rv Chraňme si svoje hodnoty.

0 0
možnosti

A to jsou jaké? :-/Ten náš národ toho moc vlastního nemá. Třeba zrovna v architektuře od gotiky po secesi je vše dovezené. A poválečný modernismus je ten nejodpornější sloh, který znám. Vykousnutá krychle, zábradlíčko, řada okýnek jak u hajzlíčku. Jak to nemá novou zářivou omítku nebo alespoň jinou jinorodou vsuvku, třeba žulové obrubníky, tak je to odporná stará garáž. Na venkově možná nějaké ty zbytky chalup. (Jižní Čechy). Podstávkové domy na severu jsou německé.

Vlastní máme akorát tak češtinu a od ní odvozenou literaturu, která tedy moc díru do světa neudělala na rozdíl třeba od norské, která má nepatrný počet mluvčích. Ale jó máme Švejka, který k těm našim hodnotám sedí.;-D

0 0
možnosti

leta se tam chystam a Vy jste me Vasim blogem utvrdil v tom, ze tam by mel clovek zajet

diky

0 0
možnosti

Ale raději neleťte v létě, tedy alespoň já to horko hůře snáším. Když si objednáte teď letenku na září, tak jsou tam zpáteční víkendové lety Čt-Ne za 2000 tis.

https://www.pelikan.cz/cs/akcni-letenky/AT:BIO,S:PRI

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS