Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebesa v kameni...

Krásné fotky, inspirativní text. R^V

0 0
možnosti

Vítězslave, jste génius! Vměstnat knihu do blogu, to je tedy kumšt.

Mám ty Vaše blogy ráda, protože je opuštím velmi duchovně obohacena. A oko si přijde na své pohledem na fotky. Jsou krásné.

Jen, kdybyste to celé nezlehčil tím jedním netrefeným přechodníkem! :-D:-D

Díky moc!

0 0
možnosti

Já zase děkuji za doporučení oné italské rýže. Ozkoušel jsem, lepí se akorát na použití hůlek, je plná, masivní a výborná. Nejlepší test je dát si ji samotnou jen se zeleným čajem. Když člověk nevnímá žádné vedlejší pachutě i po snědení kyblíku, tak je výborná.:-)

Přechodníky... jo, to jsou ty pruhy na silnici.

0 0
možnosti

J84a59n 66S12t61i87f70t70e47r

16. 11. 2018 13:17

Děkuji za obrázky.

Ale, autore, česky nelze napsat: "Váhavě jsem vešel dovnitř pohlížejíc", pokud ovšem nejste žena. Muž musí říci "vešel jsem dovnitř, pohlížeje". Pokud neovládáte přechodníky, raději je prosím nepoužívejte, působí to směšně.

0 0
možnosti

Děkuji za upozornění, chybami se člověk učí. Kdybych to nenapsal, tak bych se ochudil o poučení a takhle si dám příště pozor, avšak vy svým způsobem upozornění poukazujete na to, že asi patříte k lidem, pro které je forma důležitější než obsah. Přechodníky používám jen proto, abych se vyhnul odporně strojově racionálnímu současnému slohu...., které...., které...., které.

1 0
možnosti

Navštívila jsem ji ve svém životě 3x a doufám že se tam ještě jednou podívám, abych viděla jak postupuje stavba. Gaudiho stavby se mě všechny líbí, v jeho čase bych mu moc fandilaR^ a kdybych byla bohatá tak mu dám zakázku;-D.

0 0
možnosti
Foto

Přeplácané, stylově zkažené, avšak líbivě úchvatné.8-o Chudák Gaudí.:-(Rv

0 1
možnosti

Fuj, v prvním okamžiku jsem myslel, že mluvíte o článku. :-) Já myslím, že všechno bude vypadat jinak, až bude postavena hlavní věž. Změní se základní proporce, to okolo bude jen doprovod této věže.

0 0
možnosti
Foto

J51a81n23a 86M67a40j88o82v67á

16. 11. 2018 11:10

Snad jenom... ACH...

0 0
možnosti
Foto

nádhera-hlavně ten interirér- když jsem tam byla nemohla jsem odlepit oči hlavní z té klenby-seděla jsem tam a v úžasu čučela nad sebe tak dlouho, až mě začalo bolet za krkem-karma a poděkování za krásný blogR^R^R^

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS