Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vítězslave, ten blog je velmi zajímavý. Ale protože je to téma náročné, a je toho čtení hodně, nelze jinak než číst po částech.

Ty obrázky se prohlížejí o mnoho lépe...a jsou skvěléR^

0 0
možnosti
VJ

... a to jsem to vyškrtal a zkrátil. S každou další redukcí by se ztrácela snaha o objektivitu a celistvost náhledu. Tak pro zábavu je tu spousta dalších blogů a přiznám se, že ty foto články apod. jsou jen ředěním toho, co bych ve skutečnosti chtěl říct, avšak kdybych šel přímo k věci, asi bych byl hned zařazen do nějaké předsouzené kolonky. Právě v tento okamžik se napravo na stránce nachází žebříček, kde nejčtenější je "Když lékař je Bůh" a kousek pod ním "Lékař není Bůh, ale ani onuce, milé aktivistky všeho druhu" a je to naprosto ukázková demonstrace lidského sklonu k povrchní jednostrannosti a snaze si vytvářet různé názorové tábory v jejichž hlomozu není potřeba se zamýšlet dál a kde je samozřejmé přecházet jemné nuance, které jsou kolikrát právě onou branou k dalšímu stupni uvědomění si skutečnosti. A tak osobně se snažím opatrně postavit jakýsi most pro těch pár lidí, kteří něco hledají a kteří mají se mnou něco společného, protože míra stejnorodosti je podmínkou porozumění.

O čtenářskou karmu nedbám, zajímá mě ta skutečná, ale samozřejmě je potřeba si udržet limit pro udržení blogu. Na prohlížení fotek a to mnohem dokonalejších a krásnějších je k dispozici řada stránek jako třeba flickr

https://www.flickr.com/photos/kevinmcneal/4879479208/in/photostream/

Příští blog ale bude fotografický na téma odporné budovy v Liberci a trochu si tam postěžuji na kde co, co mě se.e v tomto městě, potažmo státě, potažmo světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1427x
Tadá...